divendres, 20 d’abril del 2018

RETORN A LA TERRA

Per tal de fomentar el reciclatge entre la infància i millorar la recollida selectiva a les escoles, l’ajuntament de Rubí va realitzar a la nostra escola  una activitat en forma de escape room :”Retorn a la terra”

Un escape room  és un joc en el qual els jugadors, en grups, són tancats en una habitació i han de fer servir els elements que troben per resoldre una sèrie d'enigmes i escapar abans que se'ls esgoti el temps de què disposen. El nostre gimnàs és va convertir en un laboratori tancat .

3,2,1...Retorn a la Terra! El 23 de març els nens i les nenes de tercer van  gaudir  de l’activitat que va consistir en fer un viatge al futur, concretament a l'any 2058. on s’havien de convertir en científics encarregats de fer possible l'habitabilitat en el planeta terra. Per això, vam pujar a una nau espacial i vam anar al laboratori. Els alumnes vam poder superar totes les proves que ens vam plantejar, resolent tots els enigmes i aconseguir que es pugui tornar a viure en el nostre planeta alhora que vam aprendre molt sobre reciclatge i conservació.

Aquí us deixo unes fotos:
https://photos.app.goo.gl/4cCmOEjA9cAILsLn1

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada