divendres, 2 de març del 2018

Anem a l'escola d'art

El dijous 15 de febrer, les classes de 4tA i 4tB vam anar d’excursió a l’escola d’art de Rubí. Tots portàvem un capsa de sabates per fer un taller. Vam anar caminant i per el camí ens ho vam passar pipa cantant amb els companys. Quan vam arribar,  el primer que vam fer va ser organitzar-nos i, un cop ja estava tot organitzat, la classe de 4tb van anar a fer el taller de carnaval mentres que l’altre classe, 4tA, ens vam quedar a fora esmorzant i jugant.

I va arribar l’hora de anar a fer el taller. Primer ens van ensenyar una exposició de mascares per anar pensant el que volíem fer amb la caixa.  Una vegada que ja sabíem el que volíem fer, ens van ensenyar tots els tallers. Desprès, ja sí,  vam anar a fer la mascara. Va ser molt divertit i, a més a més, totes les mascares van quedar súper bé. Un cop que les dues classes ja havíem fet el taller, vam tornar cap a l’escola.

A classe, l’Ángel, va proposar –nos un repte i el repte consistia en que, la setmana següent, portéssim la mascara decorada. Aquests reptes serveixen per acumular punts, quant més reptes fem, més punts tindrem.

I les mascares van quedar espectaculars  !!!    



Redactora: Serena Duran (4tA)
Imatge: Serena Duran (4tA)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada