dimecres, 11 d’octubre del 2017

Eleccions al Consell Escolar de quart

En les darreres setmanes, els alumnes de quart, hem estat portant a terme el procés d'elecció dels nostres consellers per formar part del Consell dels Infants de l'escola.
Com cada any, ens hem vist immersos en una  campanya electoral que ha portat a la Serena Durán a consellera de 4tA i a l'Anna Marcos de 4tB (amb Aitana Laureiro i David Mencia com a substituts).
Us expliquem breument el procés:
-primer vam explicar quins requisits serien necessaris per ser un bon/a conseller/a.
-després, tots aquells nens i nenes que creien que complien amb aquells requisits i als que els hi vingués de gust representar als seus companys es van declarar "candidats a conseller/a".
-aquí va començar una part més personal i de treball a casa. Cada candidat havia de preparar un cartell electoral (o qualsevol altre material) per fer-se publicitat. També s'havien de preparar un discurs explicant per què creien que serien uns bons consellers o quines propostes tenien per l'escola.
-quan va arribar el dia de les eleccions, cada candidat va fer el seu discurs (que s'havien preparat a casa).
-i, seguidament i per acabar, vam procedir a portar a terme el procés democràtic que va acabar, com hem dit abans amb les nostres noves conselleres.

Desitgem a la Serena, Anna, Aitana i ..... que tinguin molta sort, que aprenguin molt i que gaudeixin molt de l'experiència.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada