dijous, 5 de gener del 2017

ENS ENTREVISTEM

Aquest curs a 4t treballem el projecte de :  SOM  PERIODISTES.

Partint del diari de vacances que la majoria de nens i nenes van fer durant l'estiu, cadascú va triar un dels textos que va escriure de forma espontània.

Després de llegir-lo davant dels companys i companyes, van iniciar una investigació sobre el lloc de vacances: a quin tipus de paisatge corresponia (muntanya, plana o costa), a quina comunitat autònoma pertanyia, si era a Catalunya, a quina comarca es trobava...

Amb intenció de preparar una entrevista, en què tots serien entrevistadors i entrevistats, intercanviant-se els rols, van conèixer l'estructura d'aquest tipus de text: presentació de l'entrevistat/ de l'entrevistada i preguntes.
Com es tractaria d'entrevistes enregistrades en vídeo a l'aula audiovisual, simulant un format televisiu, calia fer una petita introducció dirigida als telespectadors i així mateix, un comiat.

Així doncs, el tema seria LES VACANCES D'ESTIU i les preguntes i les respostes serien sobre el text inicial al que li podien incorporar millores: estructura de frases, vocabulari més precís, ampliació d'informació...

Van demostrar molt interès, molta motivació i s'ho van passar molt bé.

Van assajar per realitzar una molt bona feina i ho van aconseguir plenament. FELICITATS!!

Bona feina per part del Nacho amb el seu domini del vídeo i el croma, donant-li una aparença espectacular.

Comproveu-lo vosaltres mateixos clicant a la foto:

https://www.youtube.com/watch?v=xPUqXg5yLd4&list=PLBdRViQ0ne0GEtHx_LbvDAS8qAhIVS0jl

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada