dimecres, 11 de novembre del 2015

BOMBERS

El passat dijous les classes de 4t vam anar de sortida als bombers! Ens ho vam passar bomba!!!! El Lluis, el Rafa i el Desi ens van ensenyar moltes coses de com treballen, com són els camions, com utilitzen les mànegues… Quan necessitem ajuda ja sabem que hem de fer. I no oblideu trucar al 112!!!!!!!! Aquí us deixem algunes fotos...

ELS DE QUART A LA CASTANYADA

dimarts, 10 de novembre del 2015

SORTIDA CAN FELIUET

El dimarts van fer una sortida tot el cicle mitjà a Can Feliuet. Vam anar caminant fins allà, després vam esmorzar , caminar una miqueta, i vam pujar fins dalt de tot on hi ha un Crist, vam veure els voltants de Rubí.
Vam dinar i vam jugar molt!!! Sobretot a botiguetes amb material de la natura... Ens ho vam passar súper bé!!!
Ens va costar molt tornar perquè estàvem molt cansats!!! Aquí teniu algunes fotografies



divendres, 6 de novembre del 2015

BALLANT!!

Quina relació té el fet de ballar amb els ossos i els músculs del cos? Moviment!!!! Us convidem a que aneu practicant diferents activitats físiques i us fixeu en com es contrauen i s'estiren els diferents músculs, qun paper juguen els ossos i que intenteu detectar on estan els lligaments i les articulacions! Aquest cap de setmana repasseu els diferents ossos i músculs que hem treballat a classe. Bon cap de setmana!








https://youtu.be/R2EnbNk4wIc

dimecres, 4 de novembre del 2015

UNA GRAN CASTANYADA!

Aquí us deixem unes imatges de la gran tarda de la Castanyada mentre menjàvem castanyes i escoltàvem un terrorífic conte de por amb efectes acústics i tot!!!

dilluns, 2 de novembre del 2015

MAFALDA , SNOOPY I LA CASTANYADA



La Mafalda i l'Snoopy són dos personatges  de còmic que ens acompanyaran durant aquest curs.
Hem investigat quins són, qui els ha creat.....
Aquesta setmana estem preparant la castanyada i hem volgut saber com la celebren asl països dels seus creadors:Argentina (Mafalda) i Estats Units (Snoopy) ; ho fan celebrant amb el Halloween.
A plàstica ens ho hem passat d’allò més be disfressant-los. Aquí podeu veure el resultat:




A les classes d'anglès també hem fet activitats parlant del Halloween i l'Andrés ens ha animat a disfressat fruites de la tardor i carbasses a casa. ´Mireu que boniques ens han quedat:




diumenge, 1 de novembre del 2015

ELS DE TERCER DE CASTANYADA


El dijous, 30 d'octubre, vam celebrar La Castanyada.
Aquest any el temps ens ha acompanyat per celebrar La Castanyada com cal. El dia de la festa, a la tarda, ens hem trobem tots plegats i hem gaudit amb el ball que hem preparat amb l’Aroa per tota l’escola, qins nervis!! però ens ha quedat molt bé i tots ens han aplaudit molt.
 També hem escoltat un conte de por i hem menjat castanyes.